Telefon: +36 70 628 8387      E-mail: cilinke74@freemail.hu

Szolgáltatások

 • - Étterem

 • - Panzió

  A Fezőr panzió jelenleg 7 szobával rendelkezik. A szobák 2 ágyasak, szükség esetén pótágyazhatók. Minden szobához saját fürdőszoba kapcsolódik.

  A panzió gyermek- és családbarát egység, ezért kialakításra kerül egy gyermek- és egy pihenő sarok. A családok kényelmes tartózkodását elősegítik az igény esetén biztosított gyermek pótágyak, illetve hordozható pelenkázó asztalok, amelyek előre jelzés esetén bekészítésre kerülnek a lefoglalt szobába.

  Háziállat előzetes egyeztetés után engedélyezett panziónkban.

  Tapasztalataink szerint egyre nagyobb igény mutatkozik olyan szálláshelyek működésére, ahova a sokszor családtagként kezelt kedvenceket is magukkal hozhatják a vendégek. A Fezőr Panzió nem csupán lehetőséget biztosít arra, hogy a kutyákat, macskákat be lehessen hozni a panzióba, hanem vendégekként kezeli a házi kedvenceket. Célunk, hogy már a bejelentkezés ideje alatt frissítő ivóvizet biztosítsunk az állatoknak. A recepción igényelhető fekhely, kutyapléd, játékok valamit szőrtelenítő henger is. Véleményünk szerint, ha kedvencük kényelmesen érzi magát, szállóvendégeink is komfortosabban és nyugodtabban tudják élvezni a pihenés nyújtotta lehetőségeket. A Panzió szomszédságában található a Körmendi kastélypark, ahol tökéletes lehetőség adódik egy zöld környezetben megtett sétára, vagy a hatalmas réten való futtatásra. Kutyaház és kennel létesítésével segítjük az állatok, kulturált, nyugodt elhelyezését, ahol táplálékot és frissítő folyadékot biztosítunk számukra. Amennyiben nem szobakutyáról van szó, a gazdi biztonságban tudhatja kedvencét a kennelben is.

 • - Rendezvények lebonyolítása

  Éttermünkben lehetőség van 70 fős rendezvények lebonyolítására, akár két külön teremben is.
  A helyiség alkalmas családi összejövetelek, osztálytalálkozók, esküvők, illetve céges rendezvények lebonyolítására.
  Igény szerint egyedi dekoráció elkészítésében is segítséget nyújtunk.
  A részletekért forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén bizalommal.

 • - Helyi és környékbeli termelők termékeinek bemutatása.

 • - Kerékpárkölcsönzés