Telefon: +36 70 628 8387      E-mail: cilinke74@freemail.hu


A Fezőr Panzió a Magyar Szállodaszövetség által minősített szálláshely.
Bővebb információ:
www.panziominosites.hu

A Fezőr panzióról

Körmend városának Budapest felőli bejáratánál a 8-as főútnál a Fezőr Panzió fogadja az ide érkezőket és az átutazókat. A tulajdonos vállalat 1995-ben nyitotta meg étteremből és panzióból álló vendéglátó egységét.

A jelenleg üzemeltető vállalkozó 25 éves vendéglátási tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt különböző típusú vendéglátó egységeket üzemeltetett sikeresen.

A Fezőr Panzió 2019-ben a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési program keretében elnyert támogatás segítségével külső-belső átalakításon, modernizáláson vett részt.
Ennek keretében a Panzió szobái kényelmesebbé, az új nyílászáróknak köszönhetően csendesebbé váltak. A szobákhoz tartozó fürdőszobák is teljes felújításon estek át.
Ennek eredményeképpen megújult környezetben, de a régi vendégszeretettel várjuk meglévő és leendő vendégeinket.Vas megye a Nyugat-Dunántúl régióhoz tartozik. Fővárosa Szombathely. Itt található Magyarország legnyugatibb pontja, Felsőszölnök. Nyugaton Ausztriával, délnyugaton Szlovéniával, délen Zala, keleten Veszprém és északon Győr-Moson-Sopron megyével határos. A megye páratlanul gazdag kastélyokban, kúriákban. Sitkén, Bozsokon, Vasszécsényben, Zsennyén, Vasegerszegen, Sárváron és Körmenden találhatók. A megyében Bük, Sárvár, Szombathely, Borgáta, Mesteri és Vasvár rendelkezik gyógy- vagy termálfürdővel. Élményfürdő van Szentgotthárdon is. Híres látványosság a Jeli arborétum, Kőszegen az Írott-kő Natúrpark, Celldömölkön a Sághegy krátere és a vulkánfürdő, Jákon a templom. Híres borvidéke és kirándulóhely Kőszeg és környéke. Természeti értékeinek megőrzése az Őrségi Nemzeti Park feladata. A vendéglátó egység az Őrség kapuját jelentő Körmend városának szélén fekszik. A településközponton áthaladó 8. sz fő közlekedési út következtében erős közúti forgalmat bonyolít. A Panzió az átutazó forgalom megállításában kíván szerepet játszani.

A város határában található Rába-part nemcsak természeti szépségeivel, hanem vízi túrák kiindulópontjaként, illetve strandolási lehetőségeivel is vonzza a látogatókat. Nevezetes esemény a város életében az évről évre visszatérő Májusfa kitáncolás (május utolsó szombatja) és az augusztus 19-i - tűzijátékkal és folklórfesztivállal egybekötött - vízi karnevál. A fiatalabbak részére az Alterrába fesztivál nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A fesztivál különlegessége, hogy családias hangulatú, pénztárcabarát bérleteket kínál az érdeklődőknek. Az országban szervezett nagyobb fesztiválokkal ellentétben, kisgyermekes családok számára is tökéletes, a főként hazai fellépőket és feltörekvő tehetségeket felkérő esemény.